Δείτε τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας για το αποστακτήριο

DSC00266small

Το αποστακτήριο μας βρίσκεται στο Μεγάλο Μοναστήρι Λαρίσης, στο κέντρο της Θεσσαλίας. Η οικογένεια Καρακώστα έχει διαμορφώσει ένα παραδοσιακό και φιλικό χώρο για να κάνετε την καζανιά σας (απόσταξη) όπως τα παλιά χρόνια με την συντροφιά της παρέα σας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα και την διευκόλυνση της τεχνολογίας του σήμερα.

Το αποστακτήριο μας και συγκεκριμένα το καζάνι (άβυκας) χρησιμοποιεί προπάνιο για την καύση κατά την διάρκεια της απόσταξης, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο ομαλή θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια.

Επίσης ένας δικός μας άνθρωπος είναι πάντα στον χώρο για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε θελήσετε ακόμα και αν είναι η πρώτη σας φορά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε την ημέρα που σας εξυπηρετεί για να φτιάξετε το δικό σας τσίπουρο και φυσικά να φέρετε και την παρέα σας για να διασκεδάσετε.

Η περίοδος όπου επιτρέπεται η απόσταξη είναι από 1 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου.

Διαθεσιμοτητα Αποστακτηριου

Ενημερωθείτε για τις ημέρες που είναι διαθέσιμο το αποστακτήριο για να κάνετε απόσταξη τα σταφύλια σας ή για να επισκεφθείτε τον χώρο για ξενάγηση και ενημέρωση απο τους αρμόδιους. Προσεχώς το πρόγραμμα.

Τα νεα μας

  • 12.04.2012 Εγκαινιάζουμε την Ιστοσελίδα μας
  • 16.04.2012 Τα stafilia.gr τώρα και στο facebook με δικιά του σελίδα

Στοιχεια Επικοινωνιας

Για παραγγελίες προϊόντων και κρατήσεις για το αποστακτήριο καλέστε στο :
6947936855

Είτε μέσω αλληλογραφίας
info@stafilia.gr

You are here Αποστακτηριο